Search

Over ons

Over ons

Expert in Facilitair

Buurman Facilitaire Producten weet de weg als het gaat om facilitaire producten. Daar kunt u als klant in mee delen. Onze kennis en ervaring is een kwestie van voortdurend de markt in de gaten houden, ons oor te luisteren leggen bij al onze klanten. Zo kunnen we vast stellen hoe we wensen en eisen kunnen omzetten in het juiste aanbod als het gaat om levering van facilitaire producten. Zo kunnen we steeds opnieuw komen tot een aanbod van gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossingen voor u.

Hebben we het bij Buurman over effectiviteit & efficiëntie dan hoort daar ook bij dat we samen met u de best passende oplossing (effectief) bedenken en leveren we u altijd op het gewenste moment (efficiënt).

Medewerkers en directie van Buurman Facilitaire Producten zien het als een natuurlijke taak om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Ondernemen is voor ons meer dan winst en verlies. Wij betrekken daar ook in waarden en normen. Waarden en normen zoals een gezonde en uitdagende werkomgeving, zorg voor het milieu en – internationaal gezien – mensen- en arbeidsrechten.

Bij Buurman Facilitaire producten staan we voor het leveren van facilitaire producten.

Snelle bezorging

Uw Gemak onze prioriteit!

Eenvoudig bestellen

Navigeer, klik en bestel - Zo eenvoudig is het!

Eigen bezorgdienst

Voor betrouwbare en een snelle levering.

24/7 bestellen

Flexibiteit en gemak.